Αρχική Σελίδα

Primus Network Solutions Ltd

καλής ποιότητας SFP + οπτικός πομποδέκτης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας SFP + οπτικός πομποδέκτης για τις πωλήσεις
Τα προϊόντα της επιχείρησής σας είναι υψηλού - η ποιότητα, έγκαιρη παράδοση, καλή υπηρεσία, είναι τι συνεργάτες ανάγκης Ι.

—— Aaron George

Για πολλά έτη, είστε ο καλύτερος συνεργάτης μου.

—— Walter Scherman

Μπορείτε πάντα να παρέχετε ότι ποιοτικά προϊόντα χρειάζομαι, σας εμπιστεύομαι!

—— Henrry Nelson

Είμαι Online Chat Now

Primus Network Solutions Ltd

1 2 3
Primus Network Solutions Ltd Primus Network Solutions Ltd Primus Network Solutions Ltd
会议厅

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : PrimusIT
Αριθμός Υπαλλήλων : 120~130
Ετήσιες πωλήσεις : 12500000-14500000
Ιδρύθηκε Έτος : 2005
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

 

Primus ΤΠ Limited τα σχέδια, κατασκευές, και πωλούν ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο των προϊόντων οπτικών επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένου του παθητικού οπτικού δικτύουτων οπτικών πομποδεκτών που χρησιμοποιούνται στην επιχείρηση, την πρόσβαση, και τους μητροπολιτικούς τομείς της αγοράς, καθώς επίσης και άλλα οπτικά συστατικά, ενότητες, και υποσυστήματα. Ιδίως, τα προϊόντα λύσεων δικτύων Primus περιλαμβάνουν τα οπτικά υποσυστήματα χρησιμοποιούμενα στις ίνα--ο-εγκαταστάσεις, ή FTTP, επεκτάσεις που πολλοί προμηθευτές τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών χρησιμοποιούν για να παραδώσουν το βίντεο, τη φωνή, και τις υπηρεσίες δεδομένων.

Το σφαιρικές, κάθετα-ενσωματωμένες επιχειρησιακό πρότυπο και η πείρα στο οπτικό σχέδιο επιτρέπουν στις λύσεις δικτύων Primus για να παραδώσουν γρήγορα την αγορά-οδήγηση, τα τμήματα οπτικών ινών υψηλής επίδοσης και τα υποσυστήματα. Οι ομάδες Ε&Α και εφαρμοσμένης μηχανικής παρέχουν την ισχυρή καινοτόμο ικανότητα, οι οποίες έχουν τις τεχνικές γνώσεις πυρήνων που κυμαίνονται από την οπτικοηλεκτρονική συσκευή, το οπτικό υποσυγκρότημα, και το σχέδιο ενότητας, ως το προϊόν και την πείρα ανάπτυξης διαδικασίας παραγωγής. Με πάνω από 200 υπαλλήλους πρώτιστα σε ήχο καμπάνας Guan και ShenZhen, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες διανομής σε όλο τον κόσμο γρήγορα. Αυτό που είναι περισσότερος, η υπηρεσία συνήθειάς μας και χονδρική υπηρεσία εκτός από το χρόνο και τα χρήματα των πελατών, που κάνει τους πελάτες να απολαύσουν την εξατομίκευση.

 

Πώς η ΤΠ Primus παραδίδει την καλύτερη υπηρεσία

Αυτό που το κάνει την εργασία είναι ο συνδυασμός υπηρεσίας και τεχνολογίας, όλες από μια επιχείρηση.

Σε απευθείας σύνδεση διαταγές

Υπηρεσία συνήθειας

Χονδρική υπηρεσία

Υψηλή τεχνολογία στο εργοστάσιο

Οι πελάτες βοήθειας υπηρεσιών αγοράζουν τα εξατομικευμένα προϊόντα με λιγότερους χρόνο και χρήματα, ακίνδυνα και ωφέλιμα.

 

Γιατί ΤΠ Primus

Καθιστάμε τις αποφάσεις βασισμένες στις πεποιθήσεις μας, και τι πιστεύουμε είναι ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο του τρόπου παγκόσμιας ζωής. Ναι, είμαστε υπερήφανοι υψηλού μας - ποιοτικά προϊόντα, η ιδιαίτερη υπηρεσία μας, η τεχνολογία προόδου μας, προ πάντων, χαρακτηριζόμαστε από την πεποίθησή μας--αλλάξτε τον κόσμο, και καταστήστε τον κόσμο πιό στενό!

 

Η ΤΠ cWho Primus εξυπηρετεί

Ανταλλαγές Διαδικτύου & Ethernet

Κινητοί χειριστές

Χρηματοδότηση, υγειονομική περίθαλψη, έρευνα & εκπαίδευση

Χρησιμότητες & μεταφορά

Κυβέρνηση και στρατιωτικός

Επιχείρηση, πρόσβαση, και μητροπολιτικός

 

Η δήλωση αποστολής μας

Η ΤΠ Primus είναι δεσμευμένη να κάνει τους πελάτες μας, υπάλληλοι, προμηθευτές, και οι επενδυτές είναι υπερήφανοι της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσίες παρέχουμε, και η μακροπρόθεσμη ικανοποίηση είναι ο τελικός στόχος μας. Φροντίζουμε για τους πελάτες μας, και κάνουμε το καλύτερό μας για να παρέχουμε τις τέλειες λύσεις για να λύσουμε τα προβλήματά τους Υποστηρίζουμε τους υπαλλήλους μας και επιτρέπουμε σε τους για να δημιουργήσουμε μια ανταμοιβή και έναν καινοτόμο πολιτισμό Εμπιστευόμαστε τους προμηθευτές μας, και μαζί με τους για να καταστήσουμε τη βιομηχανία σαφή Είμαστε αρμόδιοι για τους επενδυτές μας, και mak η καλύτερη χρήση κάθε πένας.

Η ΤΠ Primus έχει εισαγάγει τις καινοτομίες τελικός-δοκιμής για να βελτιστοποιήσει την κατανάλωση ισχύος, περιορίζει τα υλικά απόβλητα και περιορίζει την ενέργεια, διάστημα, που τηλεγραφεί, και απαιτήσεις ψύξης. «Το σχέδιο για το περιβάλλον» φιλοσοφία έχει ενσωματωθεί στις νέες διαδικασίες ανάπτυξης προϊόντος. Και βοηθάμε τους πελάτες μας να αγκαλιάσουν την eco-ικανότητα υποστήριξης με την προσφορά των «πράσινων» λύσεων προϊόντων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Primus Network Solutions Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Alex Yao

Τηλ.:: 86-0755-25924025

Φαξ: 86-0755-25924051

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)